Koja će biti namjena nove Autobuske stanice nakon izgradnje ? /VIDEO/

Odbornici Skupštine Grada Bijeljina razmatrali su na nedavno održanoj tematskoj sjednici informaciju o stepenu realizacije projekata u Semberiji. Sjednica je prekinuta nakon prve tačke dnevnog reda , a njen nastavak trebao bi da bude održan uskoro. Pored ostalog najviše pažnje odbornika izazvala je informacija o stepenu izgradnje nove Autobuske stanice u Bijeljini. U vladajućim redovima smatraju da je sada potrebno  odrediti prioritet  namjene ovog objekta odnosno ko će ga koristiti jer još uvijek nije postignuta saglasnost sa vlasnikom postojeće Autobuske stanice u Bijeljini.

Izgradnja nove Autobuske stanice biće završena  do kraja  jula mjeseca . Iako su radove pratili zimska sezona i pandemija virusa korona što je izazvalo određeno kašnjenje od 4 mjeseca  , neophodno je što prije krenuti u proceduru rješavanje pitanja  namjene objekta, smatraju u vladajućim redovima. Mladen  Petrović, koji je ispred Direkcije za izgradnju i razvoj grada Bijeljina učestvovao u projektovanju, a sada u nadzoru izgradnje ovog kapitalnog projekta, ističe da je još uvijek neriješeno pitanje korištenja novog objekta.

Petrović, koji je i šef Kluba odbornika SDS Semberija izjavio je gostujući u ovonedjeljnom izdanju emisije “Panorama” da su raspisani unutarstranački izbori , te da bi uskoro stranka trebala da dobije novog lidera nakon smrtni Miće Mićića.

O ovim ali i ostalim aktelnostima kao što je izbor novog predsjednika SDS Semberija, strujama u stranci i nezadovoljstvu pored ostalog opširnije gledajte u emisiji Panorama u nedjelju 18.aprila od 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *