Klubovima podijeljeni paketi fudbalskih lopti

Pomoćnik ministra za sport Republike Srpske Mario Đuran podijelio je danas pakete fudbalskih lopti za 41 sportski klub na području Semberije i Majevice iz četvrte, pete i šeste lige.

Nakon uručenja lopti na stadionu Fudbalskog kluba /FK/ “Radnik” u Bijeljini, Đuran je rekao novinarima da je cilj ove akcije okupljanje klubova iz regije, koja je najbrojnija po broju fudbalskih klubova, a da je “Radnik” okosnica razvoja amaterskog i omladinskog fudbala.

“Zajedno sa upravom FK `Radnik` radimo na izmirenju naslijeđenih dugova i uspostavljanju nove srukture koja će ovaj klub okupljati”, dodao je Đuran.

On je pozvao sve ljude u Bijeljini da rade na tome da FK “Radnik” bude reprezentacija regije.

foto: Srna

Đuran je najavio da resorno ministarstvo, zajedno sa kabinetom predsjednika Milorada Dodika, planira veći projekat nabavke sportske opreme za omladinske kategorije, uređenje sportskih terena, teretana na otvorenom i terena za djecu širom Republike Srpske.

Predsjednik Upravnog odbora FK “Radnik” Nedeljko Ćorić rekao je novinarima da je današnja akcija podjele lopti način da se svi okupe oko “Radnika” kao reprezentacije Semberije.

“Zahvalio bih Vladi Republike Srpske i resornom ministarstvu koji su nam neprekidna podrška i koji repoznaju kvalitet rada na ovim prostorima, značaj fudbala i značaj okupljanja za cijelu Republiku Srpsku”, rekao je Ćorić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *