Kandidati SNSD razgovarali sa građanima MZ “Veljko Lukić” /VIDEO/

U skladu sa svim epidemiološkim mjerama članovi i simpatizeri Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina i odbornički kandidati ove stranke organizovali su šetnju kroz naselje Intergaj u Mjesnoj zajednici Veljko Lukić, gdje su u neposrednom razgovoru sa građanima saslušali njihove zahtjeve.

U Savjetu mjesne zajednice kažu da imaju nekoliko zahtjeva koje bi trebalo riješiti, pa očekuju bolju saradnju sa Gradskom upravom.

U skladu sa našim sloganom”Okupljanje za Srpsku- Okupljanje za Bijeljinu” i samo kroz razgovor i dogovor, možemo doći do rješenja problema naših sugrađana, rekla je Mira Jošilo odbornički kandidat SNSD-a za Skupštinu Grada.

Nakon lokalnih izbora SNSD će u Bijeljini biti jedna od pozicionih stranaka i radićemo na poboljšanju života svih građana, kaže Željko Grebić i ističe da je prioritet u Mjesnoj zajednici Veljko Lukić izgradnja Dječijeg vrtića.

Cilj nam je da preko naših aktivista u malim grupama, dođemo do svakog čovjeka, a mjesna zajednica Veljko Lukić zavređuje svaku pažnju, rekao je nosilac odborničke liste SNSD-a Nedeljko Ćorić.

Cilj nam je da na ovaj način obiđemo sve mjesne zajednice u Semberiji i ovo će biti naš način vođenja kampanje sve do lokalnih izbora poručio je Ćorić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.