Jubilej kluba “Feniks Basket” i humanitarno takmičenje u šutiranju /VIDEO/

Povodom deset godina postojanja i rada Košarkaškog kluba “Feniks basket” danas je u Bijeljini organizovano humanitarno takmičenje u šutiranju za članove ovog kluba. Prikupljeni novac na ovoj humanoj sportskoj smotri koja je obilježila prvi dan vikenda u Bijeljini biće uplaćen na račun Udruženja djece sa teškoćama u razvoju.

Oko 100 djevojčica i dječaka, članova Košarkaškog kluba Feniks Basket iz Bijeljine okupilo se danas u sali Policijske uprave Bijeljina, gdje su takmičenjem u šutiranju koje je bilo humanitarnog karaktera obilježili deset godina postojanja i rada ovog kluba u Semberiji. Podsjetimo, ovaj bijeljinski klub je kroz projekat “Svi imaju jednake šanse” omogućio kontinuirano bavljenje sportom i za djecu sa teškoćama u razvoju.

Pod budnim okom trenera i uz saradnju sa roditeljima, evidentan je napredak kod djece koja u kontinuitetu dolaze na treninge.

Čestitajući ovom klubu značajan jubilej predsjednik Košarkaškog saveza Srpske podsjeća da je Feniks Basket do sada mnogo toga značajnog uradio za razvoj sporta u Bijeljini i za svu djecu koja su prošla kroz ovaj klub.

Podrška ovom klubu od strane Skupštine Grada ali i Košarkaškog saveza Republike Srpske ni ubuduće neće izostati, poručuje Đurđević. Podsjetimo, ovaj sportski klub osnovan je 2013. godine.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *