Jubilarna Zimska liga u malom fudbalu od 27. decembra /VIDEO/

Jubilarni 25. turnir u malom fudbalu “Zimska liga”, koji organizuje bijeljinska Gradska boračka organizacija, biće održan od 27. decembra do 10. januara u Bijeljini, a okupiće 80 takmičarskih ekipa iz Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije, najavio je danas predsjednik ove organizacije Miodrag Stevanović.

Stevanović je na konfereciji za novinare rekao da nagradni fond turnira iznosi 15.000 KM, a najveća nagrada, od 7.000 KM, pripašće pobjedničkoj ekipi u kategoriji seniora.

“Cilj zimske lige u malom fudbalu je afirmacija i razvoj sporta, zdravog života i sportskog duha. Ova lijepa tradicija godinama u Bijeljini privlači sve više učesnika i publike”, naveo je Stevanović.

Osvrćući se na iskustva ranijih godina, Stevanović je naveo da utakmice svakodnevno prati do 400 gledalaca, a nadmetanja u završnici turnira igraju se pred punom dvoranom sa 1.000 gledalaca.

Generalni sekretar Opštinskog fudbalskog saveza Bijeljina Radika Marić rekao je novinarima da će takmičenje biti održano po kategorijama za seniore, juniore, kadete, pionire i mlađe pionire, uz učešće fudbalskih klubova iz regije.

Prijava ekipa vrši se u prostorijama Gradske boračke organizacije Bijeljina do 26. decembra u podne.

Utakmice “Zimske lige” u malom fudbalu biće igrane u sportskoj sali Gimnazije u Bijeljini, a cijena dnevne ulaznice je dvije KM.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *