Jović: Gradonačelniče, je li ovaj pješački prelaz ukinut ili ne?

Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice “Stari Grad” Milorad Jović danas je javno postavio pitanje gradonačelniku Ljubiši Petroviću da li je ukinut pješački prelaz u Ulici Dimitrija Tucovića?

Na ovakav postupak je, kaže primoran, jer ni Petrović ni Gradska uprava, koju predvodi, ne odgovaraju na dopise i zahtjeve, a roditelji se plaše za bezbjednost djece koja prelaze ulicu na ovom mjestu.

“Obzirom da gradonačelnik ignoriše probleme koji se stvaraju u ovoj mjesnoj zajednici, da ne odgovara na dopise i zahtjeve koje mu šaljemo u ime građana, a zbog zaštite života naših najmilijih sugrađana , javno tražim odgovor, da li je ovaj pješaki prelaz ukinut ili ne? Kontaktirali su me brojni građani koji su zainteresovani za ovu informaciju, jer su zabrinuti za bezbjednost djece koja idu u školu ili se vraćaju iz škole” kaže Jović.

Jović se oglasio i prethodnih dana, kada je iznio činjenicu da gradonačelnik Petrović nije ispunio ni jedno od obećanja koje je dao prilikom prošlogodišnje posjete ovoj mjesnoj zajednici, niti je odogovorio na većinu od preko dvadeset pismenih zahtjeva za rješavanje poroblema koje kandiduju građani iz naselja u centralnom dijelu Bijeljine.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *