Još jedna značajna promjena u Viber aplikaciji

Rakuten Viber predstavlja Moje biješke, digitalnu funkciju za organizaciju obaveza unutar aplikacije.

Rakuten Viber, aplikacija najavila je najnoviju funkciju My Notes (Moje bilješke).

Ova opcija omogućiće korisnicima da organizuju svoje uobičajene i posebno važne aktivnosti. Uproste dnevne obaveze i prodube lične veze sa drugim korisnicima.

Bavljenje raznim obavezama istovremeno dio je dnevne rutine svih korisnika – radeći dok primaju poruke, pozive i video klipove – što predstavlja redovan izazov da se sve obaveze uredno vremenski rasporede na jednom mjestu, a da pritom ne moraju da preuzimaju posebnu aplikaciju, koja je namijenjena samo tome.

Zbog toga je Viber kreirao Moje bilješke, nov registar u prikazu četova korisnika. Koji pomaže u sortiranju spiska obaveza, fotografija, podsjetnika i još mnogo čega – na jednom mjestu.

Uz preko milijardu korisnika Viber aplikacije na cijelom svijetu, i sedam miliona zabilježenih interakcija svakog minuta, funkcija Moje bilješke će u budućnosti dodatno pomagati pri pravljenju rasporeda svakodnevnih aktivnosti njenih korisnika, kako bi pri njihovoj realizaciji bili maksimalno posvećeni i mogli da ih obavljaju na najpristupačniji i najefikasniji način.

Stvoreno za svakodnevne razmjene poruka i organizacione funkcije unutar Viber ekosistema, ovo digitalno rješenje će omogućiti da se:

  • Stvara spisak predstojećih obaveza, koje se mogu štiklirati
  • Sačuvaju omiljene poruke, video klipovi ili fotke na jednom mjestu
  • Sinhronizuju podaci između bilo kog uređaja (telefona, računara, tableta…)
  • Zakažu podsjetnici za najvažnije bilješke.

Ova opcija uskoro će biti dostupna svim Viber korisnicima nakon jednog od budućih ažuriranja Viber aplikacije, kad će se pojaviti u okviru četova.

(Mondo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *