JKP “Gradsko groblje”: Potpisan ugovor o saradnji u vezi sa procesom kremiranja pokojnika /VIDEO/

JKP “Gradsko groblje” iz Bijeljini prošlu godinu završilo je pozitivnim poslovanjem. U funkciju je stavljen objekat mrtvačnice , a od prošle sedmice svi zainteresovanim licima omogućena je i mogućnost kremiranja. Riječ o potpuno novoj usluzi na području Semberije. I ove godine izvodiće se radovi na Novom  gradskom  groblju.  Plan  je da ovo groblje zadovolji potrebe u narednih 60-tak godina i ono je prema raspoloživoj površini veće za oko 10 puta od starog  gradskog groblja u Pučilama.

Tokom prošle godine nadležni u JKP “Gradsko groblje”  završili su planirane poslove. Prema riječima direktora ovog preduzeća  Slađana Simića završen je objekat gradske mrtvačnice – odnosno multifunkcionalnog objekta na Novom gradskom groblju.

Prošle sedmice potpisan je i ugovor sa gradskim grobljem  u Novom Sadu  o poslovno-tehničkoj saradnji u vezi sa procesom kremiranja pokojnika.

Na gradskom groblju Pučile do sada je sahranjeno 6.784 lica , a na Novom gradskom groblju od 2014.godine ukopano je 979 lica.

Simić najavljuje i skoro otvaranje info linije za građane putem koje će moći da prijave svoje probleme

Dodao je da je početkom ove godine uprava preduzeća formirala Komisiju za razmatranje žalbi korisnika. Riječ je o nezavisnoj komisiji čije ji član i predstavnik Udruženja potrošača “Zvono”  iz Bijeljine.

Opširnije pogledajte sutra u emisiji Panorama, od 20 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.