Jedini zvanični sajt Vlade www.vladars.rs

Iz Vlade Republike Srpske saopšteno je da je jedini zvaničan sajt Vlade www.vladars.rs kao i da su internet adrese zaposlenih i vladinih službi dostupni na domenu .rs.

“Takođe, koristimo priliku da javnost upoznamo da sajt www.vladarepublikesrpske.rs nije zvaničan sajt Vlade Republike Srpske koji je od juče vidljiv nakon zvaničnog obavještenja Vlade Republike Srpske o prelasku na domen .rs”, navedeno je u saopštenju.

Iz Vlade su istakli da imaju saznanja da će u narednim danima biti vidljivi i predstavljeni lažni sajtovi sa domenom .rs kao sajtovi Vlade Republike Srpske.

“Iz tih razloga ističemo da je samo sajt www.vladars.rs zvaničan sajt, internet adresa Vlade Republike Srpske, a sve ostale predstavljaju zloupotrebu digitalnog indentiteta Vlade Republike Srpske”, navedeno je u saopoštenju.

Iz Vlade su napomenuli da su svi podaci Vlade Republike Srpske sa stranice prije blokade sačuvani i dostupni građanima i javnosti na novoj internet adresi Vlade Republike Srpske, a to je www.vladars.rs.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *