Jagodić: Radnik ima kvalitet da izbori opstanak /VIDEO/

Fudbalski klub Radnik je zvanično predstavio novog trenera Vladu Jagodića. Pred njim je veoma teška situacija u borbi za opstanak.

Jagodić je tokom karijere vodio banjalučki Borac (pet puta) bio je selektor mlade reprezentacije BiH, a vodio je i Čelik, Slobodu, Jedinstvo, te Javor. Radnik u narednom kolu gostuje kod Slobode u Tuzli.

– Da ne vjerujem u opstanak ne bih ni preuzimao klub. Situacija jeste delikatna i teško je kad klub ne svojom voljom promijeni dva trenera. Predsjednik sa Upravnim odborom mi je pružio povjerenje i to je bitno. Imamo 21 bod do kraja i u svakom meču ćemo tražiti svoju šansu. Svi ćemo se složiti da pozicija nije sigurna za konačni cilj, a to je opstanak opstanak. Za to smo se i dogovorili da svi damo maksimum i da zajedničkim snagama idemo ka njemu. Dogovor je da u ovih sedam kola uradimo sve da ostanemo u ligi a onda produžavamo dogovor ako budemo zadovoljni. Radnik je igrao evropske utakmice i sigurno ne može da bude zadovoljan ovom pozicijom. Vjerujem u igrače da imaju kvalitet i da opstanak ne bi trebao doći u pitanje. Imam iskustvo i znanje da ispunim postavljene obaveze – istakao je Jagodić.

Novi trener bijeljinskog tima ističe da je ekipu upoznao ranije kroz skauting i da ga jedino brinu povrede koje muče Sašu Novakovića, Ivana Šuberta i Milana Vušurovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *