Izabrano novo rukovodstvo KK “Radnik”

Na Izbornoj skupštini Košarkaškog kluba “Radnik”, iz Bijeljine,  izabrano je novo rukovodstvo kluba.

Predsjednik je Mladen Petrović, potpredsjednik  Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Miodrag Stojanović, sportski direktor Vladimir Vulović, a direktor marketinga Vladimir Savić.

Izabrani su i novi članovi Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora, kao i Disciplinska komisija.

Kada je riječ o trenerskom kadru, na mjestu koordinatora za mlađe selekcije ostaje Igor Mihajlović, a povjerenje je ponovo ukazano i  treneru prvog tima Vladimiru Radovanoviću.

Interesantno je da kompletno novoizabrano rukovodstvo čine nekadašnji košarkaši, a većina njih nosila je upravo “Radnikov” dres.  

–   Ciljevi kluba u narednom periodu su omasovljenje i  pojačan stručni rad s mlađim kategorijama, poboljšanje klupske infrastrukture i što bolji plasman u svim takmičarskim selekcijama. Da bi se postigao što kvalitetniji  razvoj mladih košarkaša, KK “Radnik” je već uspostavio saradnju sa Omladinskim košarkaškim klubom “Koš” iz Bijeljine i Košarkaškim klubom “Igokea” iz Laktaša. Ambicije seniorskog tima “Radnika”, koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, jesu da se klub plasira u Premijer ligu i postane stabilan učesnik najvišeg  ranga takmičenja u BiH – istakli su iz uprave bijeljinskog “Radnika”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.