Intenzivirati sanaciju putne mreže

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić i vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća “Putevi Republike Srpske” Davor Kostrešević ocijenili su danas da stanje putne mreže u Srpskoj nije zadovoljavajuće, te da je potrebno intenzivirati aktivnosti na planu sanacije putne mreže i ubrzati dinamiku obnove putnih pravaca.

Ćorić je iskazao punu podršku preduzeću “Putevi Republike Srpske” na započetim i planiranim projektima poboljšanja putne infrastrukture, navodeći da će Ministarstvo saobraćaja i veza intenzivno raditi na unapređenju i sanaciji putne mreže, te da će pronaći mehanizme za veće investicije i poboljšanje rada ovog preduzeća.

Kostrešević je istakao da su u planu višemilionski projekti obnove putne mreže, rehabilitacije i modernizacije magistralnih i regionalnih puteva, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Srpske.

Ćorić i Kostrešević razgovarali su na radnom sastanku o aktuelnim poslovima u preduzeću “Putevi”, realizaciji infrastrukturnih projekata, planu sanacije putnih pravaca u Srpskoj, te mogućnostima daljeg investicionog ciklusa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.