Identifikovan muškarac koji je imao kontakt sa učenikom ispred škole

Policija je identifikovala muškarca iz Bijeljine čiji su inicijali N.M. nakon što je ispred Osnovne škole “Knez Ivo od Semberije” jutros učenika dodirnuo po ramenu i pozivao po imenu, rečeno je Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

Iz policije navode da je muškarac bio u školskom dvorištu sa željom da svom sinu da novac, a učenik kojeg je dodirnuo po ramenu i pozvao imenom imao je istu garderobu, jaknu i kapu, kao njegovo dijete.

Dječak od kojeg je muškarac mislio da je njegov sin odmah je ušao u školu, a da čovjek nije shvatio da je dodirnuo po ramenu i dozivao pogrešno dijete.

Riječ je o porodici koja je rastavljena.

Policijskoj stanici Bijeljina je zamjenik direktora Osnovne škole “Knez Ivo od Semberije” prijavio da je nepoznati muškarac imao kratak kontakt sa učenikom ispred škole, dodirnuo ga po ramenu i dozivao imenom, nakon čega je dijete ušlo u školu, a muškarac nastavio put.

Događaj se desio u 6.55 časova ispred škole.

U Policijskoj upravi Bijeljina Srni je rečeno da je policija po prijavi izašla na lice mjesta i obavila razgovor sa nastavnicima, psiholozima i pedagozima škole, obaviješteno je i Okružno javno tužilaštvo, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela ni prekršaja.

Pripadnici Policijske stanice Bijeljina su operativnim radom identifikovali ovog muškarca.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *