I Socijalisti podržali Mićića /VIDEO/

U Bijeljini je danas potpisan sporazum između Stranke demokratske Srpske Semberija /SDSS/ i Socijalističke partije /SP/ o podršci kandidaturi Miće Mićića za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Predsjednik bijeljinskog Gradskog odbora SP-a Nedeljko Jović naveo je da se već niz godina vodi politika usaglašavanja vlasti na lokalnom i nivou Republike Srpske radi poboljšanja života građana na području Bijeljine i realizacije određenih projekata.

“Zadovoljstvo je što sam danas ovdje i što mogu da potpišem u ime Gradskog odbora SP-a sporazum sa sadašnjim, a sigurno i budućim gradonačelnikom Bijeljine”, rekao je Jović novinarima.

On je istakao da je zadovoljstvo tim veće što su Mićić i njegova politička partija uvidjeli da sve što su radili i govorili u SP-u nije bilo loše, te da će to u narednom periodu i sprovoditi.

“Sigurni smo da će gradonačelnik i u budućnosti, kao i do sada, raditi dobro i za dobrobit grada Bijeljine”, rekao je Jović.

Jović kaže da Mićić ima podršku Gradskog odbora, ali i rukovodstva SP-a Republike Srpske.

Mićić je rekao novinarima da ovaj sporazum podrazumijeva niz dobrih stvari i realizaciju brojnih projekta važnih za Bijeljinu.

“Nama je neophodna široka koalicija da bismo nastavili sve dobre projekte koji su rađeni u našem gradu, te da sve nesuglasice i nesloga koji su se dešavali u prethodnom periodu u vlasti između republičkog i lokalnog nivoa, budu prevaziđene”, rekao je Mićić, naglasivši da je stvaranje široke koalicije želja koja postoji već godinama u Bijeljini.

Socijalisti su šesta partija koja Mićiću daje ovu vrstu podrške i potpisuje koalicioni sporazum sa SDSS.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *