I narednih dana sunčano i toplo za ovo doba godine

U Republici Srpskoj će i narednih dana biti sunčano i toplo vrijeme, lokalno sa temperaturom iznad prosjeka za ovo doba godine koja će iznositi od 22 do 28, na jugu i do 31 stepen Celzijusov, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra će jutro biti pretežno vedro, a u pojedinim predjelima biće prolazne sumaglice oko rijeka i po kotlinama.

Tokom dana biće sunčano i veoma toplo uz malu dnevnu oblačnost. Jutarnja temperatura vazduha od 10 do 15, a najviša dnevna od 22 do 28, lokalno na sjeveru i jugu oko 30 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 9. septembra, jutro će biti pretežno vedro, u pojedinim predjelima sa prolaznom sumaglicom, maglom ili niskom oblačnošću oko rijeka i po kotlinama.

Tokom dana biće sunčano i veoma toplo uz malu dnevnu oblačnost. Jutarnja temperatura vazduha biće od 10 do 16, a najviša dnevna od 21 do 27, lokalno na sjeveru i jugu oko 31 stepen Celzijusov.

U petak, 10. septembra, jutro će biti pretežno vedro, u pojedinim predjelima sa prolaznom sumaglicom, maglom ili niskom oblačnošću oko rijeka i po kotlinama.

Tokom dana biće sunčano i toplo, lokalno sa temperaturom iznad prosjeka za ovo doba godine. Jutarnja temperatura vazduha od 10 do 16, a najviša dnevna od 22 do 28, lokalno na sjeveru i jugu oko 31 stepen Celzijusov.

U subotu, 11. septembra, biće sunčano i veoma toplo uz malu dnevnu oblačnost. Jutarnja temperatura od 10 do 15, a najviša dnevna od 22 do 28, lokalno na sjeveru i jugu oko 31 stepen Celzijusov.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *