Gradska izborna konferencija socijalista u Bijeljini /VIDEO/

U Bijeljini je sinoć održana izborna konferencija Gradskog odbora Socijalističke partije, na kojoj je biran novi odbor koji će funkcionisati u naredne četiri godine. Izbornoj konferenciji prisustvovalo najviše rukovodstvo stranke.

Imamo veliki broj ljudi koji su se uključili u naše mjesne organizacije željni da zajedno s nama stvaraju bolje uslove u narednom periodu za naš grad i Republiku Srpsku u cjelini. Nakon izbora GO uslijediće izbor novog rukovodstva i u punom kapacitetu ćemo krenuti u pripreme za naredne izbore u oktobru 2022. godine, rekao je predsjednik bijeljinskog Gradskog odbora stranke Nedeljko Jović.

Izbornoj konferenciji Gradskog odbora prisustvovao je i lidre stranke Petar Đokić. Kaže da se stranka priprema za 9.Kongres SP koji će biti organizovan krajem ove godine.

Gradski odbor Socijalističke partije u Bijeljini jedan je od najorganizovanijih i najstabilnijih u Srpskoj, ocjenjuje potpredsjednik stranke Dalibor Stević. Dodaje da je Socijalistička partija u ovom izbornom procesu u proteklih nekoliko mjeseci formirala oko 15 novih odbora u FBiH.

Rečeno je da se Socijalistička partija bori za pravične društvene principe i da joj, kako je ocijenjeno, zato građani kontinuirano vjeruju.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *