Građani Bijeljine razgovarali sa gradonačelnikom /VIDEO/

Gradonačelnik Bijeljine i ove subote razgovarao je  sa građanima. Gradska uprava po šesti put organizovala je Dan ovorenih vrata za koji iz mjeseca u mjesec vlada sve veće interesovanje.

Priliku da razgovara sa gradonačelnikom i predstavnicima gradskih Odjeljenja i ove posljednje subote u mjesecu iskoristilo je preko 80 građana. Kažu da im je ovo jedinstvena prilika da pokušaju da dođu do rješenja svojih problema.

Razgovori sa građanima prilika su da se unaprijedi rad lokalne zajednice. Građani su danas imali najviše primjedbi na rad Komunalne policije i Odjeljenja za prostorno uređenje.

Petrović najavljuje pojačan stepen kontrole u cilju urbanizacije Bijeljine , a kako navodi  u prvoj polovini jula mjeseca regulacioni planovi biće dostupni i u elektronskoj formi na sajtu Grada Bijeljina.

Istakao je i da se veliki broj građana interesovao za zaposlenje , najavivši da će javni konkursi biti raspisani u skladu sa planom zapošljavanja za upražnjena sistematizovana radna mjesta u prvoj polovini jula mjeseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *