Građani Bijeljine pokazali još jednom da vole i rado čitaju knjige /VIDEO/

U Narodnoj  biblioteci  “Filip Višnjić” u Bijeljini  danas je organizovan veliki popust na godišnju članarinu povodom Dana biblioteke, a namjera je da knjigu i ostale usluge koje pruža približi građanima.

Povodom Dana Biblioteke u Bijeljini je organizovana tradicionalna akcija u kojoj svi zainteresovani građani mogu da postanu članovi ove ustanove po povoljnijim cijenama. U današnjoj akciji građani su  iskoristili su popust na cijenu godišnje članske karte a do 12 časova učlanjeno je 5.000 čitalaca.

S obzirom da je ovo tradicionalna aktivnost bijeljinske Biblioteke , dosadašnja iskustva su pozitivna jer se učlani nekoliko hiljada čitalaca.

Građani Bijeljine pokazali su još jednom da vole i rado čitaju knjige. Kao i prethodnih godina odziv  bijeljinaca je veliki , uz poštovanje epidemioloških mjera.

Miroslava Marinković kako kaže voli da čita i zbog toga je došla da iskoristi današnji popust.

U današnjem vremenu u kojem živimo suočeni sa pandemijom virusa korona ali i turbulentnom situacijom, knjiga se pokazala kao najbolji izbor da skrenemo pažnju na druge teme.

Bijeljinska Biblioteka posjeduje bogat knjižni fond sa preko 113.500 naslova.

Prema njenim riječima u skladu sa mogućnostima prate se i želje čitalaca.

Bijeljinska Biblioteka trenutno ima 9.937 članova , koji će nakon današnje akcije najvjerovatnije biti premašen.Prošle godine je upisano  više od 8.000 članova koji su iskoristili veliki popust na godišnju cijenu članarine povodom obilježavanja Dana

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.