Galešić u Zvijezdi 09

Zvijezda 09 je dobila veliko pojačanje za narednu sezonu Prve lige Republike Srpske u kojoj će  se boriti za titulu i povratak u premijerligaško društvo.

Dres kluba iz Etno sela Stanišići ubuduće će da nosi jedan od najboljih veznih igrača u BiH Goran Galešić.

Riječ je o iskusnom 31-godišnjem fudbaleru, koji je ponikao u banjalučkom Borcu, a osim ovog kluba u Premijer ligi BiH je bio član Krupe.

Ima i bogato iskustvo u inostranstvu s obzirom da je igrao za slovenačke timove Goricu, Kopar i Celje, belgijski Beršot, bugarski Botev Plovdiv, moldavski Šerif Tiraspolj, ruski Himki i Florijanu sa Malte.

– Bilo je nekoliko kombinacija ovog ljeta, iz raznih razloga se sve to izjalovilo, ali ne bih da pričam o tome ko mi je šta obećavao i šta se dešavalo. Zaista sam oduševljen uslovima u Etno selu Stanišić i veoma brzo sam postigao dogovor sa predsjednikom Borisom Stanišićem. O njemu sam čuo sve najbolje, a sada sam se i lično uverio u to da je pije svega dobar čovjek i fudbalski zaljubljenik koji u ovaj sport ulaže dosta svog vremena i novca. Daću sve od sebe da sa Zvijezdom izborim plasman u Premijer ligu BiH – istakao je Galešić.

Predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić je očigledno odlučan u namjeri da se poslije ispadanja iz elite u nezavršenoj sezoni zbog korona virusa ekspresno vrati u najbolje fudbasko društvo u BiH.

U narednom periodu bijeljinsku ekipu će da pojača još nekoliko kvalitetnih fudbalera kako bi mogla da se upusti u borbu za prvo mjesto sa Rudar Prijedorom koji je oformio veoma jak tim.

Sezona u Prvoj ligi Republike Srpske počinje 8, avgusta, a u 1. kola Zvijezda 09 će u derbiju da dočeka Kozaru iz Gradiške.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *