Euforija u Bijeljini pred doček Nove 2020. godine /VIDEO/

Bina je postavljena na Gradskom trgu u Bijeljini za večerašnji koncertni događaj. Bijeljinci, ali i putnici namjernici koji su odlučili da novogodišnju noć provedu u Semberiji, imaće priliku da uz hitove Marinka Rokvića dočekaju 2020. godinu.

Na ulicama Bijeljine vlada novogodišnja euforija. Mnogi su ipak odlučili da Novu godinu dočekaju u krugu porodice ili u ugostiteljskim objektima u gradu, gdje se rezervacije kreću od 30 do 90 maraka.

Čelnici Gradske uprave su se potrudili ove godine da sugrađanima priušte dobru zabavu na Trgu , koje će kako najavljuju biti tokom prazničnog januara. Za organizovani doček međunarodne i pravoslavne Nove godine na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića u lokalnom budžetu obezbijeđeno je 70.000 KM

Gradska uprava, Skupština Grada i Gradska Turistička organizacija potrudile su se ove godine da građanima i svima koji posjete Bijeljinu ponude što bolje turističke sadržaje.

Nekoliko godina organizovanog dočeka Nove godine na Trgu nije bilo u Bijeljini, ove godine su podsjeća predsjednik Gradskog Parlamenta za organizaciju novogodišnjih svečanosti bili zainteresovani svi odbornici u Skupštini Grada Bijeljina.

Bijeljina odiše prazničnom atmosferom. Grad je uoči novogodišnjih praznika obukao novo ruho. Osim nove dekorativne rasvjete u ulici Vuka Karadžića preko puta Gradske uprave, postavljeno je zvjezdano nebo.

Bogata je ponuda uoči novogodišnjih praznika i na bijeljinskoj Zelenoj pijaci, ali i u lokalnim marketima i prodavnicama. Više posla danas bilježe i mesare u gradu.

A, osim mogućih gužvi i nemogućnosti pronalaska parking mjesta, treba misliti i o bezbjednosti, s obzirom na to da je novogodišnja noć često obilježena pretjeranom konzumacijom alkohola. O poštovanju javnog reda i mira brinuće policija, dok će u pripravnosti biti u novogodišnjoj noći i druge dežurne službe u gradu.

Kako god odlučili dočekati Novu godinu, ne dopustite da vam pretjerana organizacija pokvari veče, ali ni da ta jedna veče pokvari naredne dane nove godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *