Dušan Sekulić sinoć priredio spektakl u Centru za kulturu /VIDEO/

Dušan Sekulić i prateći bend, zajedno sa gostima iznenađenja priredili su sinoć koncertni spektakl u kom je uživala bijeljinska publika u velikoj sali Centra za kulturu. Gromoglasnim aplauzom ispraćene su obrade ritmova narodne muzike, svjetskih hitova i poznatih autora klasične, rok i pop muzike.

Dušan Sekulić, svjetski virtuoz na harmonici, svojim brojnim solističkim koncertima oduševljava svjetsku koncertnu publiku. Nezaboravno veče pripredio je svojim koncertom i bijeljinskoj publici, koja je u velikoj sali bijeljinskog Centra za kulturu uživala uz raznovrstan repertoar.

Kao i uvijek poenta koncerta jeste da popularizaciju muzičke kulture približimo publici da čuju i vide nešto što nisu do sada,kažu glavni akteri ove decembarske koncertne večeri. Lidija Jelisić Simeunović i Dušan Sekulić očarali su publiku izvedbom španske i ruske kompozicije.

Koncert Dušana Sekulića upotpunio je i glumački performans Marka Ristića.

Podsjetimo, koncert virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i prijatelja, upriličen je i povodom Dana grada Bijeljina i tzada se kao i za ovaj tražila karta više.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *