Druženje zakupaca i zaposlenih u preduzeću „Grad“ /VIDEO/

Proslavu kraja poslovne 2019. godine, ali i zajednički doček Nove 2020. godine za zakupce i poslovne partnere, organizovala je, tokom vikenda, uprava AD ,,Grad” Bijeljina. Ovo je već treće, tradicionalno okupljanje.

AD Grad Bijeljina,  je tokom protekle tri godine organizovalo svojevrsni prijem i druženje povodom kraja poslovne godine za sve zakupce na Agrotržnom centru, ali i za poslovne partnere i saradnike.

Razloga za zadovoljstvo je bilo, jer će AD ,,Grad” ovu godinu završiti sa pozitivnim rezultatom i prometom od oko 2 miliona maraka. I zakupci, kažu, uglavnom imaju pozitivan bilans. U prvi plan istakli dobru saradnju sa upravom AD Grad.

Bijeljinski buvljak je nakon građanskog rata u BiH bio mjesto zahvaljujući kojem su, uglavnom porodice izbjegle iz Fedearcije BiH i Hrvatske, obezbjeđivale  prihod neophodan za opstanak u novom okruženju, a potom i za određene investicije.

Trenutno na ovom prostoru radi oko 250 ljudi. Druženje i proslave koje organizuje AD Grad predstavlja, za naše uslove neobičan, ali čini se, odličan poslovni potez.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *