Dodik: Počašćen sam što sam kum, ovo je grad sa najviše perspektive

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je počašćen što je kum slave Bijeljine – Svetog Pantelejmona i da je ovaj grad sa najviše perspektive u Republici Srpskoj.

Dodik je poslije tradicoalnog lomljenja slavskog kolača istakao da je Bijeljina grad u koji je Republika Srpska “zagledana”, kada je riječ o njegovoj budućnosti i razvoju.

Čestitajući slavu građanima Bijeljine, Dodik je istakao da je ovaj grad sa najviše perspektive u Srpskoj, jedan od njenih središta.

“Drago mi je da smo uspjeli da se okupimo oko projekata koje ćemo u narednom periodu ovdje raditi, oko 17 važnih gradskih projekata, infrastrukturnih i komunikacionih, koji će obezbijediti i izgradnju auto-puta, gasifikaciju, zaštitu od velikih voda”, rekao je Dodik novinarima u Bijeljini.

Prema njegovim riječima, slava je prilika da se sve to najavi, isto kao i da se svima koji je slave čestita, a onima koji ne slave poželi sve najbolje.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić zahvalio je episkopu zvorničko-tuzlanskom Fotiju, kumu slave Miloradu Dodiku, svim predstavnicima bratskih gradova što su i danas, u ovo teško vrijeme, našli način da dođu i uveličaju slavlje.

Miućić je posebno zahvalio Srpskoj pravoslavnoj crkvi za saradnju tokom svih ovih godina, kao i Miloradu Dodiku.

“S njim, kao liderom SNSD-a, krunisan je naš politički sporazum, zajedničko djelovanje na dobrim projektma je zahvaljujući tome i započelo”, rekao je Mićić.

On je podsjetio da je uređenje gradskog parka samo primjer kako će svi dogovoreni projekti biti realizovani.

“Potpuno smo uvjereni da ova saradnja treba da bude saradnja budućnosti jer, upravo kako je Dodik rekao da samo sloga kuću gradi, zajednički možemo sve uraditi”, smatra Mićić.

I Mićić je građanima čestitao današnji praznik i poželio im sreću i mnogo zdravlja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *