Dodik: Nisam imao nikakve državne obaveze u Bijeljini, osim partijskih

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Bijeljini da poštuje i voli ovaj grad i odbacio je kao glupost kritike gradonačelnika iz SDS-a Ljubiše Petrovića za kojeg je rekao da mu pojedini mediji pišu saopštenja i da unosi nestabilnost u Bijeljini.

“Nisam imao nikakve državne obaveze u Bijeljini, osim partijskih, i čudi me da gradonačelnik dozvoljava da mu BN televizija piše saopštenja u nastojanju da produkuje nešto što nije istina, a ne kaže i ne zaštiti ga od fizičkih nasrtaja, o čemu Bijeljina bruji”, rekao je Dodik novinarima.

On je ocijenio da to govori o tome da se u Bijeljinu unosi određena vrsta nestabilnosti, imajući u vidu da prvi čovjek grada može da bude dostupan lokalnim kriminalcima na taj način.

“Ali, postoji u Bijeljini skupštinska većina, kao i repubička struktura vlasti i nećemo dozvoliti nikakvu destabilizaciju odnosa u gradu, jer nama je važno da u Bijeljini nastavimo da radimo i gradimo ono što smo započeli”, poručio je Dodik, te kao primjer naveo auto-put, obaloutvrde, sanaciju škola i druge velike projekte.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *