Dočekan prvi promotivni let Dortmund-Banjaluka /VIDEO/

Prvi let kompanije “Vizer”, koji je stigao u Banjaluku stigao iz Dortmunda, predstavlja istorijski momenat za ovu kompaniju, ali i Republiku Srpsku, te novi korak u razvoju avio-saobraćaj u Srpskoj, kaže generalni direktor Aerodroma Banjaluka Milan Račić .

Uspostavljanjem novih avio-linija sa ovom, ali i sa drugim kompanijama sa kojima imamo saradnju, nadamo se da ćemo doprinijeti razvijanju privrede, turizma i svih naših potencijala, ali i da omogućimo našim građanima da putuju na destinacije u inostranstvo”, rekao je Račić.

“Aerodromi Banjaluka” imaju kapacitet da postanu važna destinacija u avio-saobraćaju što dokazuje i nova linija kompanije “Viz er” Dortmund-Banjaluka.

“Aerodromi Banjaluka” imaju kapacitet da postanu važna destinacija i da se dostigne cilj od 500.000 putnika godišnje.U narednim sedmicama očekuje se  početak letova za Ajndhoven, Bazel, Štokholm, te Malme, jednu od primarnih destinacija zbog velikog broja građana koji žive u Švedskoj a cilj je  uspostavljanje veze sa Rusijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *