Do petka prijava djece za program pred polazak u školu

Dječiji vrtić “Čika Jova Zmaj” u Bijeljini pozvao je roditelje da do petka, 20. januara, prijave djecu za program pred polazak u školu, koji će biti realizovan od 1. marta do 31. maja, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske.

Prijave se vrše od 7.00 do 15.00 časova u objektu “Mali princ” u Ulici Svetog Save broj devet, a uz prijavu treba dostaviti i izvod iz matične knjige rođenih djeteta.

Direktor jedinog javnog vrtića u Bijeljini Slaviša Vujanović izjavio je Srni da je riječ o drugom raspisanom javnom pozivu, nakon što je u novembru prijavljeno upola manje djece za ovaj program u odnosu na prethodne godine.

Vujanović je rekao da je za Program za djecu u godini pred polazak u školu

do sada prijavljeno 103 djece, a ranijih godina je bilo i do 220 mališana.

“Uvidom u dostavljene prijave utvrdili smo da je prijavljen manji broj djece nego prethodnih godina, te uz saglasnost Ministarstva, pozivamo roditelje koji to do sada nisu učinili – da u drugom roku prijave djecu za navedeni program”, istakao je Vujanović.

Dječiji vrtić “Čika Jova Zmaj” organizuje program za djecu u godini pred polazak u školu u objektima vrtića u Bijeljini, Dvorovima i Patkovači, a namijenjen je djeci koja nisu obuhvaćena nijednim vidom organizovanog predškolskog vaspitanja i obrazovanja.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *