DNS: Kostadin Vasić ne može biti na čelu Instituta! /VIDEO/

Kostadin Vasić novi je direktor Instituta za javno zdravstvo, a članovi DNS-a, tom odlukom sa više aspekata nisu zadovoljni, te je iz ovih razloga u prostorijama Demokratskog narodnog saveza u Bijeljini, održana pres konferencija na kojoj su predstavili svoje mišljenje.

Na današnjoj press konferenciji DNS-a sazvanoj povodom imenovanja Kostadina Vasića na mjesto direktora Instituta za Javno zdravstvo, Dobrica Kucalović, predsjednik GO DNS-a u Zvorniku naglasio je da zbog prekršaja učinjenih do sada, pomenuti ne može ostati na rukovodećoj funkciji.

Ministar Alen Šeranić u dosadašnjim obraćanjima naveo je da će smijeniti Vasića ukoliko se tvrdnje DNS-a ispostave kao tačne, a Kucalović smatra da su današnjom press konferencijom to i dokazali. Medijima se obratio i Ljubiša Vasić, rođak Kostadina Vasića, te prikazao dokumentaciju koja prema njegovim riječima, dokazuje istinitost tvrdnji da je bio žrtva fizičkog nasilja od strane novoimenovanog direktora IZJZ.

Podsjetimo, na mjesto direktora IZJZ, Vasić je imenovan nakon smjene Branislava Zeljkovića, protiv kog se trenutno vodi krivični postupak vezan za pribavljenje znatne imovinske koristi trećim licima u postupku javnih nabavki IZJZ.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *