Đurđević: Ponosni na rad sa najmlađima

Predsjednik Košarkašog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević izjavio je da su u Savezu posebno ponosni na rad sa najmlađim i najtalentovanijim, kao i na rad sa reprezentacijom Srpske što svima predstavlja čast.

“U Bijeljini se danas okupila reprezentacija Republike Srpske 2010. godište koja je selektirana prethodno na turniru reprezentacija područnih odbora, što smo uveli kao novinu, da sve naše najtalentovanije dječake i djevojčice više puta u toku godine okupljamo da zajedno treniraju i da se druže”, rekao je Đurđević novinarima.

On je dodao da je današnje okupljanje i sutrašnji odlazak mladih košarkaša na turnir regiona u Kragujevcu kruna ciklusa jedne sezone za mlađe kategorije.

“Očekujemo da će nas sve reprezentovati na najbolji način, da će se lijepo družiti, da se niko neće povrijediti i sigurni smo da je pred njima svijetla sportska budućnost”, rekao je Đurđević.

Selektor 2010. godišta Republike Srpske Bojan Gvozderac naveo je da su u Bijeljini održali kontrolni trening na kojem je okupljeno 14 igrača iz sedam klubova.

“Spremamo se za turnir regiona u Srbiji gdje nas čeka pet jakih utakmica, a od djece tražim da daju maksimum i pokažu što najbolje znaju, da budu motivisani, steknu lijepa iskustva i da napreduju”, rekao je Gvozderac.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *