Đurđević: Mnoge lijepe priče ispričane zahvaljujući medijima

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević rekao je da su mnoge lijepe priče iz ovog grada ispričane zahvaljujući medijima.

“Bijeljina je grad koji se može pohvaliti velikim brojem ozbiljnih medija, tu smo negdje u rangu sa Banjalukom, pa možda čak i Sarajevom, što se tiče BiH. To je nešto sve što je nama na ponos i to treba njegovati”, naveo je Đurđević.

On je napomenuo da su mnoge lijepe priče tokom ove godine dobile pažnju baš zato što postoji veliki broj medija koji ih može ispričati.

“Tu su i priče kojima se ukazuje na neke probleme, što doprinosi tome da se oni stave na pijedestal i da se krene sa njihovim rješavanjem”, rekao je Đurđević novinarima.

Đurđević je predstavnicima medija poželio srećne novogodišnje i božićne praznike, uz želju da dosadašnja dobra saradnja u 2022. godini bude još bolja.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović rekao je da novinari ulažu velike napore da stignu do mnogobrojnih mjesta događaja, u misiji da svaki stanovnik Bijeljine bude blagovremeno obaviješten o aktuelnim dešavanjima.

“Nije uzalud što medije zovu silom, budući da sa vama dan počinje, a i završava. Vaš rad iz minuta u minut samo govori o požrtvovanosti vaše profesije i tome koliko ste izloženi raznim izazovima”, rekao je Petrović i dodao da je grad Bijeljina ponosan na veliki broj medija i zavidan broj vijesti na dnevnom nivou.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *