Đukin: Snažna podrška građana državotvornoj stranci

Pune sale dobrih domaćina na predizbornim skupovima SNSD-a u Bijeljini pokazuju koliko snažno građani podržavaju politiku SNSD-a koji je državotvorna i najmnogobrojnija stranka u Republici Srpskoj, izjavila je večeras kandidat ove stranke za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine iz Izborne jedinice dva Danijela Đukin.

“SNSD je pokret naroda i sluša šta narod želi za dobrobit svoje Republike, ne samo u kampanji, već deceniju i više unazad”, ocijenila je Đukinova na stranačkoj tribini u semberskom mjestu Kojčinovac.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Dragan Knežević ocijenio je da je politika koju je SNSD vodio proteklih 15 godina stabilna i u interesu građana i da birači prepoznaju da je Milorad Dodik pravi vođa koji treba da vodi Republiku Srpsku u narednom periodu.

“Značajna je i lijepa vijest za sve građane Semberije i Republike Srpske da ćemo sutra na posebnoj sjednici Narodne skupštine po hitnoj proceduri izmijeniti Zakon o legalizaciji nelegalno izgrađenih objekata, što će omogućiti besplatnu legalizaciju više od 94.000 takvih objekata u Srpskoj”, rekao je Knežević, koji je i aktuelni poslanik.

On je istakao da je ova mjera pomoć najugroženijim građanima i da Srpska preuzima teret legalizacije na sebe, podsjećajući da je to bila ideja i namjera Dodika.

Nosilac liste SNSD za Narodnu skupštinu Vojin Mitrović poručio je da je glas za Dodika za predsjednika i Željku Cvijanović za člana Predsjedništva – glas za opstanak Republike Srpske.

“Narod treba jasno da shvati da opstanak Republike Srpske zavisi od ovih izbora i siguran sam da narod Semberije daje glasove Dodiku i Cvijanovićevoj, radi opstanka Republike Srpske i naše budućnosti”, rekao je Mitrović.

On je okupljenima rekao da treba glasati za Dodika i Cvijanovićevu jer su odgovorni političari iza kojih postoje djela.

“Sa druge strane, Jelena Trivić i Mirko Šarović umjesto djela imaju isprazne priče, politike i planove koje dobijaju iz stranih ambasada”, ocijenio je Mitrović.

Kandidat za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Branka Gavrić podsjetila je građane kako je bilo nekada, a kako je od dolaska SNSD-a na vlast, ističući da je mnogo učinjeno i da je to razlog za povjerenje birača 2. oktobra.

Kao primjer navela je ulaganja u zdravstvo i izgradnju bolnica, te pronatalitetne mjere poput naknade za nezaposlene porodilje i za majke sa četvoro djece


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *