Đajić: Onima koji prijete nisu sveti ni bolesni ni tek rođene bebe /VIDEO/

U UKC-u Republike Srpske juče su stigle dojave o postavljenom eksplozivu u ovoj ustanovi i na aerodromu Banjaluka, koje su protivdiverzionim pregledom utvrđene kao lažne, povodom tog događaja u javnosti su se pojavile brojne rekacije.

Onima koji prijete da su u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske postavljene eksplozivne naprave nije sveto ništa, ni bolesni i bespomoćni pacijenti, ni tek rođene bebe, ocijenio je generalni direktor UKC-a Vlado Đajić.

Kreator dojava o postavljenim eksplozivnim napravama u objektima gdje boravi veliki broj ljudi može da bude samo psihopata ili poremećena ličnost, ocijenio je psiholog i sudski vještak iz Banjaluke Aleksandar Milić.

Iza dojava o podmetnutim bombama stoje neprijatelji srpskog naroda kojima je cilj uznemiravanje građana Repoublike Srpske i stvaranja osjećaja nesigurnosti, ocijenio je za u dekan banjalučkog fakulteta za bezbjednost i zaštitu Slobodan Župljanin.

Kako je naglasio Župljanin , teško je i tamisliti sa kakvim problemom se suočava Univerzitetski klinički centar Republike Srpske kada mora evakuisati pacijente i osoblje da bi se obavio kontradiverzioni pregled za koji se otprilike i unaprijed zna da je lažan.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *