Delegacija subotičke bolnice u posjeti bolnici u Bijeljini

Delegacija iz Opšte bolnice Subotica na čelu sa pomoćnikom direktora za opšte medicinske poslove dr Dušanom Šulićem posjetila je danas JZU Bolnica “Sveti Vračevi”.

Gosti su imali priliku da se upoznaju sa novom savremenom opremom i aparatima, zdravstvenim kapacitetima i razvojnim ciljevima ove ustanove.

Tokom posjete, direktor Bolnice “Sveti Vračevi”, profesor dr Zlatko Maksimović, gostima je prezentovao razvoj i uspjehe bijeljinske bolnice od početka do danas.

On je istakao da se u ovoj bolnici mnogo ulaže ne samo u opremu već i u kadar, a to je preduslov za dalje napredovanje i razvijanje.

Prema riječima dr Šulića, članovi delegacije su bili impresionirani dočekom i opremljenošću naše bolnice.
– Pod vrlo lepim smo utiskom, videli smo i ponuđeno nam je mnogo više od očekivanog. Imate savremenu bolnicu organizaciono, fizički i funkcionalno tako da je dosta pozitivnih utisaka. Posetu smo realizovali povodom vaše nove, savremene aparature, pre svega magneta i novog CT-a. Nama je ta oprema interesantna i planiramo instaliranje iste u skorijoj budućnosti, a vi ste nam došli kao referentna ustanova za savremenu opremu, rekao je dr Šulić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *