Danas četvrti “RS čelendž” kjokušin karate turnir

Četvrti po redu Međunarodni kjokušin karate turnir “RS čelendž”, koji povodom obilježavanja Dana Republike Srpske organizuje Šinkjokušin klub “TRB” iz Bijeljine, biće održan danas u Etno selu “Stanišići”.

Na turniru će ove godine učestvovati takmičari iz Grčke, Španije, Srbije i Republike Srpske, odnosno BiH, koji će se boriti u tri juniorske i seniorske kategorije – do 75 kilograma, do 85 i više od 85 kilograma.

Za osvojena prva mjesta u svim seniorskim kategorijama obezbijeđena je sportska stipendija od po 1.000 evra, a vrijedne novčane nagrade predviđene su i osvajačima medalja u juniorskim kategorijama.

Turnir se već tradicionalno održava povodom obilježavanja Dana Republike Srpske,

a ciljem afirmacije najtežeg karate stila – šinkjokušin, kao i motivisanja mladih da se bave sportom.

Prvi turnir “RS čelendž” održan je 2019. godine na inicijativu većinskog vlasnika kompanije “Tehnički remont Bratunac” /TRB/ Slavenka Ristića, koji je i generalni pokrovitelj takmičenja, a u organizaciji predsjednika Šinkjokušin kluba “TRB” Igora Rankovića, pionira karate sporta u Bijeljini.

Turnir će početi u 18.00 časova u svečanoj sali Moskva u Etno selu “Stanišići”, a ulaz je slobodan, najavljeno je iz TRB-a.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *