Cvijanović: Manjača – turistički biser Srpske i Banjaluke /VIDEO/

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da Manjača, kao turistički biser, pruža veliki potencijal za razvoj turizma grada Banjaluka, ovog područja i Srpske.

Otvarajući manifestaciju “Manjača – mjesto susreta”, koja se održava s ciljem turističke promocije resursa i potencijala ove planine, Cvijanovićeva je poručila da institucije Srpske žele da se ovaj kraj integriše u jednu veliku turističku ponudu Republike.

Direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka Draško Ilić, obraćajući se okupljenima, rekao je da se manifestacijom “Manjača – mjesto susreta” želi dati podrška razvoju ruralnog područja grada Banjaluka i ovog kraja.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić rekao je da je siguran da će manifestacija “Manjača – mjesto susreta”, koja se danas održava, postati tradicionalna.

Na manifestaciji učestvuju članovi 26 udruženja građana, sportskih društava i organizacija, te predstavnici Gradske razvojne agencije Banjaluka, Centra za razvoj poljoprivrede i sela, te turističkih organizacija Republike Srpske i Banjaluke. Pokrovitelji manifestacije su Kabinet predsjednika Republike Srpske, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo prosvjete i kulture, Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske i grad Banjaluka.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *