Ćorić: Želimo kvalitetan razvoj svakog dijela Semberije

SNSD ne vodi politiku pisanjem saopštenja, već razgovorom sa građanima i traženjem rješenja za njihove probleme, rekao je nosilac odborničke liste za Skupštinu grada Bijeljina Nedeljko Ćorić tokom razgovora sa mještanima Glavičica, Ruhotine, Johovca, Tavne i okolnih semberskih sela.

Ćorić je pozvao opozicionog kandidata za gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića da se sastanu u tv emisiji i da se otklone određene spekulacije kojima se služe SDS-a i Petrović.

“Imamo jasno definisane politike i nećemo da se bavimo prljavom kampanjom, već hoćemo da razgovaramo sa našim sugrađanima i da istrajemo u korisnim idejama, kako bismo obezbijedili da svaki dio Semberije bude kvalitetno razvijen”, poručio je Ćorić.

On kaže da su u nastavku kampanje obišli vrijedne domaćine u Semberiji ne gledajući da li su pristalice SNSD ili nisu, jer se samo tako može steći jasna slika trenutnog stanja na selu.

Ćorić je istakao da svakodnevno raste podrška SNSD-u u Bijeljini i da ova stranka očekuje najubjedljiviju pobjedu do sada.

Odbornički kandidat Danijela Đukin je navela da kampanja SNSD-a ne traje samo mjesec dana, već duže od 20 godina truda i rada da se gradi država.

“To je borba za svaki kilometar asfalta, svakog penzionera, za svako selo i grad. Drago mi je što je aktuelni i budući gradonačelnik Mićo Mićić prepoznao značaj sinergije lokalne i republičke vlasti i što sada zajedničkim snagama želimo da napravimo bolju Bijeljinu, zbog čega on ima našu punu podršku”, poručila je Đukinova.

Odobrnički kandidat iz Glavičica Željka Doknić je navela da je zahvaljujući SNSD-u na ovom području urađeno dosta infrastrukturnih projekata, uz podršku republičke vlasti, ocjenjujući da ta podrška prvenstveno treba biti okrenuta ostanku mladih na ovim prostorima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.