Brzom reakcijom radnika “Elektro-Bijeljine” normalizovano snabdijevanje strujom

Zahvaljujući brzom reagovanju radnika “Elektro-Bijeljine” normalizovano je snabdijevanje korisnika električnom energijom nakon raspada elektroenergetskog sistema u regionu, saopšteno je danas iz ovog preduzeća.

“Nakon nezapamćenog raspada elektroenergetskog sistema u regionu, radnici `Elektro-Bijeljine` su odmah bili na terenu i u objektima kako bi radili na stabilizaciji sistema”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je odgovornim pristupom svakog pojedinca i brzim reagovanjem radnika, “Elektro-Bijeljina” spremno dočekala uspostavljanje napona od elektroprenosnog operatera, tako da su korisnici brzo dobili električnu energiju.

“Još jednom se pokazalo da je odgovoran rad radnika `Elektro-Bijeljine` doprinio brzoj stabilizaciji elektroenergetskog sistema i normalizaciji u snabdijevanju električnom energijom”, navodi se u saopštenju.

Iz “Elektro-Bijeljine” su zahvalili korisnicima za razumijevanje i strpljenje, te obećali da će i u narednom periodu činiti maksimalne napore kako bi odgovorili svim izazovima u radu.

Većina gradova u Republici Srpskoj, Federaciji BiH, Crnoj Gori, Dalmaciji i Albaniji ostalo je danas bez električne energije zbog problema u prenosnoj mreži u regionu i preopterećenja ključnih interkonektivnih vodova.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *