Brčko: Od ponedjeljka kraći policijski čas

Štab za zaštitu i spasavanje Brčko distrikta donio je danas naredbu kojom se od ponedjeljka, 1. marta, skraćuje policijski čas i umjesto od 23.00 do 5.00 časova, zabrana kretanja licima na području Brčkog važiće od ponoći do 5.00 časova, saopšteno je iz Štaba.

Od ponedjeljka će rad ugostiteljskim objektima i drugim aktivnostima u zatvorenim prostorima biti dozvoljen do 23.00 časa.

Štab za zaštitu i spasavanje donio je i naredbu kojom se dozvoljava svim svadbenim salonima organizovanje slavlja uz obavezno poštovanje epidemioloških mjera.

Te mjere, između ostalog, podrazumijevaju ograničenje broja učesnika, prijavu termina održavanja slavlja Inspektoratu i Policiji Brčko distrikta sa spiskom gostiju, kao i ostalih mjera koje su naznačene u naredbi Štaba koja se odnosi na ovu djelatnost, a koju svi zainteresovani mogu da preuzmu na zvaničnom portalu Vlade Brčko distrikta, navedneo je u saopštenju.

Iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta danas je saopšteno da je broj aktivnih slučajeva zaraze virusom korona u distriktu 146, što je za 25 više nego juče.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *