“Bodaxco Impeks” ove godine daruje zlatnik vrijedan 1.000 KM /VIDEO/

Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, preduzeće Bodaxco i ove godine obradovalo je novčanim poklonima naše sugrađane.

Kao i dvadesetak godina do sad pekare Bodaxco obradovale su svoje vjerne kupce. U jednu veknu hljeba stavljen je veliki zlatnik sa logom ove firme, koji je osvojio neko od kupaca. Taj zlatnik bilo je potrebno odnijeti u Pekaru gdje je hljeb kupljen i prijaviti dobitak. Dukat se vraća vlasniku, a za uzvrat, na licu mjesta dobija novčana nagrada.

Ove godine preduzeće Bodaxco otišlo je korak dalje odlučivši da obraduje još naših sugrađana, te u veliku česnicu koja je bila postavljena ispred pekare u Sremskoj ulici bili su stavljeni novčići, a svaki kupac imao je priliku da otkine jedno parče i okuša sreću.

Pekarsko preduzeće “Bodaxco Impeks” postoji već 26 godina i kao takvo najstarije je u Bijeljini, dok naše sugrađane obraduje nagradama već 21 godinu. Nadam se da će tako biti i u budućnosti, rekao je za TV Arena Njego Zagorac vlasnik ove firme, poželivši našim sugrađanima srećan nastupajući Božić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *