Blago porodice Đurić iz Batkovića – petoro zlatnih džudista /VIDEO/

Gradonačelnik Ljubiša Petrović organizovao je danas prijem u Gradskoj upravi za pet šampiona u džudou, članove porodice Đurić iz Batkovića.

Milkica, Milica, Jovana, Goran i Mila Đurić su članovi Džudo kluba „Panter“ iz Bijeljine.

O dostignućima ovih talentovanih sportista govorio je njihov trener, Vladimir Đokić, ističići njihovu posebnost – ovi mladi džudisti predstavljaju jedinstven primjer u Republici Srpskoj, odnosno BiH, a vrlo vjerovatno i šire, jer svi potiču iz iste porodice.

– Svi oni su, u svojim uzrasnim kategorijama, prvaci Republike Srpske. Neki od njih su svoj rezultat potvrdili na prvenstvu BiH. Goran je prvak, Milkica, Milica i Mila su vicešampionke, a Jovana će predstojećeg vikenda učestvovati na prvenstvu BiH gdje će braniti titulu prvakinje BiH koju je osvojila 2021. godine – rekao je Đokić.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović je rekao da je danas u javnost iz Gradske uprave poslata najljepša slika – primjer veoma uspješnih sportista i velike, složne porodice.

– Gradska uprava prepoznaje talente i podržava sport, tako da neće izostati materijalna i moralna podrška – kazao je Petrović.

Prošlogodišnja šampionka, Jovana Đurić, je istakla da se džudoom bavi četiri godine, te da je zanimljivo biti dio porodice u kojoj ljubav prema ovom sportu dijeli sa još četiri člana – svojim sestrama i bratom.

Vrijedna porodica Đurić je primjer da su upornost i talenat recept za velike uspjehe. Mlade nade Džudo kluba „Panter“ će tek pokazati svoje najveće kvalitete, jer slijede balkanska prvenstva, a to će biti prilika za nove medalje.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.