Bijeljinski srednjoškolci najuspješniji na takmičenju iz fizike

Bijeljinski srednjoškolci bili su najuspješniji na Regionalnom takmičenje iz fizike koje je održano danas u Zvorniku.

Na Regionalnom takmičenju učestvovala su 42 učenika iz Bijeljine, Ugljevika, Bratunca, Vlasenice, Šekovića i Zvornika.

U konkurenciji učenika prvih razreda prvo mjesto osvojila je Elena Mirković iz bijeljinske Tehničke škole “Mihajlo Pupin”, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Danilo Birčaković i Lazar Petković, učenici zvorničkog SŠC “Petar Kočić”.

Kod učenika drugih razreda prvo i drugo mjesto osvojili su učenici Tehničke škole “Mihajlo Pupin” iz Bijeljine Miodrag Ostojić i Stefan Josipović, dok je treće mjesto pripalo Katarini Simojlović iz bijeljinske Gimnazije “Filip Višnjić”.

foto: Srna

U konkurenciji učenika trećih razreda najbolji je bio Strahinja Prodanović iz Tehničke škole “Mihajlo Pupin” iz Bijeljine, drugi je bio Petar Jurošević iz Srednjoškolskog centra “Milorad Vlačić” iz Vlasenice, a treća Jelena Sandić iz zvorničkog SŠC “Petar Kočić”.

Kod učenika četvrtih razreda bile su prijavljene dvije učenice, obje iz Gimnazije “Filip Višnjić” iz Bijeljine, a prva je bila Magdalena Savić, dok je drugo mjesto pripalo Tatjani Novaković.

Pobjednicima takmičenja nagrade je uručio savjetnik-prosvjetni inspektor Republičkog pedagoškog zavoda za opšteobrazovne predmete za nastavnu oblast prirodnih nauka Milko Babić.

Takmičenje je održano u zvorničkom Srednjoškolskom centru “Petar Kočić”.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.