Bijeljinci sa Marinkom Rokvićem ispratili 2019. godinu /FOTO/

Više hiljada Bijeljinaca uživalo je sinoć na Gradskom trgu u nastupu pjevača Marinka Rokvića koji je sa gradonačelnikom Mićom Mićićem odbrojao posljednje sekunde 2019. godine i uz spektakularan vatromet poželio građanima zdravlje, sreću i ljubav u novoj godini.

Gradonačelnik Mićić naveo je da je Gradska uprava Grada Bijeljina organizovala doček Nove godine kakav dolikuje ovom gradu.

– Napravili smo lijepo druženje i u sjajnoj atmosferi dočekali 2020. godinu. Svim građanima Bijeljine želim sreću i zdravlje u novoj godini, da ostvare uspjeh kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou – poručio je Mićić.

Marinko Rokvić čestitao je stanovnicima Semberije 2020. godinu, naglasivši da je Gradska uprava uspjela da organizuje fantastičan doček.

– Atmosfera je odlična, bolje nisam mogao da poželim. Bijeljincima želim mnogo zdravlja, sreće i ljubavi – rekao je Rokvić, kojem se na bini pridružio najmlađi sin Marko, otpjevavši nekoliko numera.

Prije Marinka Rokvića, Bijeljince je zagrijao poznati lokalni bend „Štrajk”, a odmah nakon ponoći priređen je desetominutni vatromet.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *