Bijeljina: Stanje bezbjednosti zadovoljavajuće /VIDEO/

Stanje bezbjednosti na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina je zadovoljavajuće, ocijenjeno je na redovnoj konferenciji za medije ove uprave na kojoj su prezentovani rezultati rada policije u protekla tri mjeseca.

Bijeljinska policija je za prva tri mjeseca ove godine evidentirala 244 krivična djela, a koeficijent ukupne rasvijetljenosti ovih djela je preko 83 odsto.

Pripadnici policijske uprave Bijeljina u prva tri mjeseca ove godine slobode su lišili 79 lica zbog osnova sumnje da su izvršili krivična djela.

Tromjesečni izvještaj pokazuje da se na putevima koji su u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina dogodila 251 saobraćajna nezgoda u kojima su tri lica smrtno stradala, dok je 15 lica zadobilo teške tjelesne povrede, a 67 lica je lakše povrijeđeno.

Povodom obilježavanja prvomajskih praznika iz Policijske uprave Bijeljina apeluju na građane da se suzdrže od prekomjerne konzumacije alkohola i vožnje pod dejstvom alkohola. U sklopu preventivnih aktivnosti službenici ove policijske uprave obilaziće izletišta na ovom području gdje se već tradicionalno 1. maja okupljaju građani.

Foto: Srna


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *