Bijeljina – Položeni vijenci na centralni gradski spomenik /VIDEO/

Danas su u Bijeljini u organizaciji predsjedništva mladih SDS na spomenik poginulim borcima položeni vjenci povodom 9.januara Dana Republike. Svakog dana, mjeseca i godine trebamo sve više i više nadograđivati temelje RS. To je zadatak nas mlađih, poručio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Za 29. rođendan koji je sutra, želim da odam počast i duboku zahvalnost svim ljudima koji su stvarali RS, a posebno onima koji su ugrađeni u temelje Republike i koji su dali svoje živote, istakao je danas gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Danas smo se u Bijeljini okupili da položimo vjence poginulim borcima za slobodnu RS. Nikako ne možemo propustiti da istaknemo značaj SDS u stvaranju Srpske kao i egzaktnu činjenicu da je Srpska emokratska stranka jedina politička partija koja je starija i od same RS, poručili su mladi SDS-a.

Izazovi su nakon 29 godina postojanja brojni, na prvom mjestu pandemija korona virusa i stvaranje privrednog rasta, istakao je gradonačelnik Bijeljine i kazao da ako je patriotizam prije 29 godina bio da se učestvuje u odbrambeno oslobodilačkom ratu i da se stvara Republika Srpska, onda je danas svakako patriotizam omogućiti ljudima u Srpskoj da ostanu na ovim prostorima, da dobiju zaposlenje, i stvaraju porodice. To je današnji patriotizam, rekao je Petrović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *