Bijeljina: Penzioneri sa najnižom penzijom uskoro dobijaju jednokratnu pomoć /VIDEO/

Penzioneri sa najnižim penzijama sa područja grada Bijeljina mogu računati na pomoć Gradske uprave. Prema riječima gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića grad će uskoro obezbijediti jednokratnu novčanu pomoć najstarijim sugrađanima sa minimalnim mjesečnim primanjima.

Osim pomoći privrednicima sa područja grada Bijeljina, kako bi se ublažile posljedice koje je preduzetništvu prouzrokovala pandemija virusa korona, čelnici Gradske uprave najavljuju da će pomoći i penzionerima sa najmanjim primanjima.

Prema riječima gradonačelnika Bijeljine procedura za dobijanje jednokratne novčane pomoći, koju će grad obezbijediti penzionerima koji imaju najniža primanja, biće pojednostavljena.

Podsjetimo, Gradska uprava je u prethodnom periodu preduzela niz mjera i olakšica kako bi ublažila probleme koje je lokalnoj privredi pričinila pandemija virusa korona.Dvije stotine hiljada maraka iz gradskog budžeta grada biće usmjereno preduzetnicima kojima je tokom pandemije najduže bilo onemogućeno da rade, a procjenjuje se da će ovaj iznos biti raspoređen na oko 500 preduzetnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *