Asfaltiranje 2,5 kilometara lokalnih puteva u Priboju

U mjesnoj zajednici Priboj u toku je asfaltiranje 2,5 kilometara lokalnih puteva, a asfaltiraju se putni pravci prema zaseocima Babići, Bogdanovići, Stevanovići, Tasovci, Đokići, pored ambulante, put u Brijestu i druge manje dionice, rekao je načelnik opštine Lopare Rado Savić.

“Izgradnja infrastrukture je važna za našu opštinu, posebno za ruralne dijelove, jer nam je cilj da do svakog domaćinstva dopre osnovna komunalna infrastruktura, asfaltni put, kvalitetna struja, voda i kanalizacija”, rekao je Savić novinarima.

Savić je istakao da je do sada na području opštine Lopare asfaltirano oko 250 kilometara lokalnih puteva.

Mlađen Panić iz zaseoka Grujičići rekao je da je za mještane ovaj put značajan.

“Mnogo nam je značio i onakav kakav je bio prije 30 godina, a posebno sada. Zahvaljujući načelniku Radi Saviću i opštinskom rukovodstvu omogućeno nam je da uradimo ovo”, izjavio je Panić.

Panić je rekao da, u saradnji sa opštinskim vlastima, mještani žele da urade dionicu puta u dužini od 400 metara, kako bi se putno uvezali sa raskrsnicom koja povezuje Peljave, Priboj i Tobut.

Ukupna vrijednost pomenutih radova je više od 200.000 KM, a sredstva za njihovo izvođenje su zajednički obezbijedili mještani i opština Lopare, u odnosu jedan prema jedan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *