Asfaltirana ulica ulaganjem grada i federalnog ministarstva /VIDEO/

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i ministar za izbjegla i raseljena lica Federacije BiH Edin Ramić pustili su danas u saobraćaj kilometar novoasfaltirane Ulice Stjepana Mitrova Ljubiše u naselju Dašnica, za šta su grad Bijeljina i ovo federalno ministarstvo obezbijedili više od 100.000 KM.

Mićić je rekao da je polovinu sredstava za asfaltiranje ove ulice, u kojoj su najzastupljeniji povratnici i izbjegla lica, izdvojila Gradska uprava Bijeljine.

“Sa ovim federalnim ministarstvom sarađujemo 10 godina i zajednički smo asfaltirali mnoge puteve i ulice u Bijeljini i Janji, a sve projekte koje oni predlože tokom godine grad Bijeljina sufinansira sa 50 odsto”, naveo je Mićić.

Mićić je istakao da manje zastupljeni konstitutivni narodi i nacionalne manjine u Bijeljini moraju da budu u ravnopravnom položaju, što je jedan od načina da ovaj grad zaista bude grad budućnosti.

Ministar za izbjegla i raseljena lica Federacije BiH Edin Ramić rekao je da je ovo ministarstvo u prethodnih pet godina investiralo u infrastrukturu u Bijeljini oko četiri miliona KM, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

“Ove godine smo zajednički investirali u postavljanje ulične rasvjete, rekonstrukciju krovova škola, obnovu stambenih objekata, a dajemo značajnu podršku i razvoju poljoprivrednih gazdinstava i zapošljavanju, uz nadu da će sve to doprinijeti ostanku ljudi na ovim prostorima, posebno mladih”, naveo je Ramić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.