AD “Grad”: U toku godine četiri sajamske manifestacije /VIDEO/

Godina na izmaku bila je u znaku pandemije virusa korona , a novi menadžent preduzeća “Grad” je u protekla četiri mjeseca izmirio  obaveze  izjavio je direktor ovog preduzeća Branislav Vlačo. U planu je organizacija četiri sajamske manifestacije uz podršku resornih ministarstava BiH i Srpske te Grada Bijeljina.

Bijeljinsko preduzeće “Grad”  za ovu godinu ima ambiciozne planove. Godinu su završili sa izmirenim dugovanjima prema radnicima , Poreskoj upravi RS i dobavljačima.

Prema njegovim riječima u idućoj godini planirane su 4 sajamske manifestacije , “Semberza” u februaru mjesecu, “Pantelinski vašar” u avgustu, “Interagro” u septembru te “Mitrovdanski vašar ” u novembru mjesecu. Po prvi put u februaru mjesecu biće organizovana  manifestacija “Semberza”.

Prema njegovim riječima stečeni su uslovi i za asfaltiranje prostora iza ATC-a , a za zakupce tezgi snižene su cijene po kategorijama.

Po prvi put u Bijeljini  na prostoru ATC , 11. i 12. februara biće  održana manifestacija “Semberza”- prodajno i naučna stručna izložba sjemenskog materijala , sredstava za zaštitu bilja, te repromaterijala za poljoprivredu, pčelarstvo i kućne ljubimce.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *