Zimske radosti se nastavljaju: Uskoro klizalište u centru Bijeljine /VIDEO/

Zimske radosti u Bijeljini se nastavljaju. Pored Zimskog Korzoa, na trgu će već od nedjelje biti spremno klizalište kao i dodatni sadržaji- vrteška i vozić za najmlađe sugrađane.

Na Trgu kralja Petra I Karađorđevića počelo je postavljanje površine za klizalište.  Tako će građani Bijeljine i ove godine imati priliku da stanu na led, a oni najmlađi da naprave svoje prve korake na klizaljkama. Podsjećamo, posljednji put u Bijeljini smo imali klizalište 2016. i 2020 godine.

Planirano je da klizalište bude otvoreno mjesec dana. Iz gradske uprave pozivaju građane na druženje na ledu.

Grad Bijeljina je iznajmio javnu površinu, a za klizalište je zadužena banjalučka firma. Radnike smo zatekli kako pripremaju podlogu za led čija će debljina na kraju iznositi 8 centimetara. Kako su nam objasnili, takav led može izdržati temepraturu do 15 stepeni Celzijusovih, važno je samo, da nema vjetra.

Inače, do sada je u okviru Zimskog Korzoa u Bijeljini organizovano 17  dana raznovrsnog programa, a Zimski korzo će biti otvoren sve do kraja februara.

Ovakve manifestacije postaće tradicija u Bijeljini, a iz gradske kuće pozivaju građane da se i sami uključe u izbor novogodišnjeg programa za sljedeću godinu.

Kako su najavili iz Gradske uprave, Bijeljinu ove godine očekuje veliki broj manifestacija, te se nadaju da će epidemiološka situacija biti povoljnija nego sada i da ćemo biti u prilici da ugostimo mnogo ljudi sa strane, te da se pokažemo kao pravi domaćini, a sve na obostrano zadovoljstvo i gradske uprave i našeg stanovništva, poručuju.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *