Zimska liga u malom fudbalu od 2. januara /VIDEO/

Zimska liga u malom fudbalu “Bijeljina 2022” počeće 2. januara, a nagradni fond je 15.000 KM.

Savjetnik gradonačelnika Bijeljine Radiša Petrović očekuje odziv velikog broja ekipa.

“Takmičenje će biće održano u sportskoj dvorani u Račanskoj ulici u Bijeljini”, najavio je Petrović na konferenciji za novinare, kojoj su prisustvovali sekretar Opštinskog fudbalskog saveza Radika Marić i sekretar Gradske boračke organizacije Bijeljine Radan Ostojić.

Nagradni fond za predstojeći zimsku ligu u malom fudbalu iznosiće 15.000 KM, koje je obezbijedila Gradska uprava Bijeljine.

“Najboljima u kategoriji seniora pripašće 10.000 KM, dok će 5.000 KM pripasti pobjedniku takmičenja područnih i opštinskih fudbalskih liga, kao i pobjednicima u mlađim kategorijama”, saopšteno je iz Gradske uprave.

Organizacija takmičenja je predviđena za sve mlađe kategorije, pretpionire, kadete, juniore, seniore i fudbalske klubove koji se takmiče u područnoj prvoj i drugoj opštinskoj ligi.

Cilj je afirmacija sporta i zdravog načina života, te omasovljenje zimske lige.

Mali fudbal se vratio u Bijeljinu zahvaljujući Fudbalskom klubu “Radnik siti”, koji je prošle godine osvojio Drugu ligu Republike Srpske, a trenutno je lider na tabeli.

Ekipe će moći da se prijave do 31. decembra u prostorijama Gradske boračke organizacije, u ulici Galac broj 17, a tokom održavanja turnira radiće i demobilisani borci, te na taj način ostvariti prihode.

Kotizacija za mlađe kategorije iznosiće 100 KM, za klubove područnih opštinskih liga 150 KM, a za seniore 200 KM po ekipi.

Zimska liga, poslije godinu dana pauze, biće održana uz pokroviteljstvo Gradske uprave Bijeljine, bijeljinske Boračke organizacije i tehničkog organizatora Opštinskog fudbalskog saveza.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *