“Zašto gradonačelniku Bijeljine smeta asfaltiran put?” /VIDEO/

Najavu mogućeg dolaska još pet miliona KM u bijeljinski Agrarni fond iz Kompenzacionog fonda Republike Srpske za urbanizaciju sela mještani semberskih sela iščekuju sa infrastrukturnim projektima koje, kako kažu, godinama nije realizovala Gradska uprava.

Za krivičnu prijavu koju je gradonačelnik Bijeljine podnio zbog asfaltiranja iz sredstava Kompenzacionog fonda, Perić kaže da je neshvatljiva, jer Gradska uprava dvije godine skoro ništa ne radi po ovom pitanju.

 On je dodao da su svi radovi u mjesnim zajednicama usaglašeni sa mještanima i javni, a identični zahtjevi predati su gradskom Odjeljenju za stambeno komunalne poslove i u Agrarni fond.

“Savjet mjesne zajednice Dvorovi je kao prioritetnu za asflatiranje odredio ulicu dužine 350 metara koja prolazi kroz poljoprivredno zemljište i dolazi do naselja u kojem žive u ratu doseljene porodice i starosjedioci.

Dragan Petrović iz Savjeta mjesne zajednice Gornji Magnojević kaže da je iznenađen što gradonačelnik podnosi krivičnu prijavu protiv Agrarnog fonda jer prvi put mještani dobijaju potpuno besplatno moderan put. Prema njegovim riječima, riječ je o jedinom putu koji koriste porodice u 30 domaćinstava, a ostao je neasfaltiran, a svi ostali putevi asfaltirani su na inicijativu mještana i uz njihovo učešće od 40 odsto, ili 30 odsto.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *